Πανεπιστημίου 16
2103620274
Εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Συνδέσμου ΑΕ|Ε

Εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Συνδέσμου ΑΕ|Ε

Σε μια ιστορική βραδιά γεμάτη επιχειρηματικότητα αλλά και συγκίνηση, ο ΣΑΕ|Ε γιόρτασε τα 100 χρόνια λειτουργίας του, παρουσία πολλών μελών του υπουργικού συμβουλίου, πλήθους προέδρων επιχειρηματικών φορέων και κυρίως επιχειρηματίες-μέλη του.

Ο Πρόεδρος Simos Anastasopoulos, αναφέρθηκε στα 100 χρόνια και στην ιστορική διαδρομή του συνδέσμου μέσω των προέδρων και λέγοντας χαρακτηριστικά:

«100 χρόνια. Ένας ολόκληρος αιώνας δραστηριότητας του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών & Επιχειρηματικότητας και παρουσίας στα επιχειρηματικά δρώμενα στην Ελλάδα.
Αντιλαμβάνεται κανείς το χρόνο και τα μεγέθη αν ανατρέξει στην ιστορία της Ελλάδας αυτά τα 100 χρόνια. Μικρασιατική καταστροφή, Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, εμφύλιος, δικτατορίες παγκόσμιες οικονομικές κρίσεις, πτωχεύσεις, υποτιμήσεις της δραχμής, Σχέδιο Μάρσαλ, ένταξη στην ΕΟΚ, στην ΟΝΕ, και στην ευρωζώνη και η πρόσφατη κρίση και τα Μνημόνια.
Ο Σύνδεσμος ήταν πάντα παρών και ενεργός και η ιστορία αδιάψευστος μάρτυρας της βούλησης και της ικανότητας του για άξια εκπροσώπηση των Ανωνύμων Εταιρειών».

Σημείωσε δε, ότι «με την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και της επιχειρηματικότητας ο Σύνδεσμος εξελίσσεται, προσαρμόζεται στην εποχή και ‘επανιδρύεται’ για μια ακόμη φορά.
Συμπληρώνοντας 100 χρόνια ζωής και αδιάλειπτης δραστηριότητας ο «Σύνδεσμος Ανωνύμων Εταιρειών και Ε.Π.Ε.» μπαίνει στη νέα περίοδο με νέα Διοίκηση, από νέους και δραστήριους επιχειρηματίες μαζί με παλαιότερα και έμπειρα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, και νέα επωνυμία.
Σαν «Σύνδεσμος Ανωνύμων Εταιρειών και Επιχειρηματικότητας» πλέον, επιθυμεί να προσελκύσει στις τάξεις του τις νέες μορφές επιχειρηματικότητας, αυτές που θα αποτελέσουν τον αναπτυξιακό κορμό του νέου παραγωγικού μοντέλου, και με την βούληση και την επάρκεια που τον διακρίνει να πρωταγωνιστήσει στην διαμόρφωση συνθηκών βιώσιμης ανάπτυξης προς όφελος των μελών του, της οικονομίας και της κοινωνίας».

#100years #σαεε #enterpreneurship

 

Σχετικές ενημερώσεις