Πανεπιστημίου 16
2103620274

Υπηρεσίες

Ο Σύνδεσμος Ανωνύμων Εταιρειών και Επιχειρηματικότητας  αποτελεί όχι μόνο ιστορικό αλλά και δυναμικό παράγοντα του  ελληνικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος.

100 χρόνια από την ίδρυσή του, με περισσότερα από 1000 μέλη, συνεχίζει την πορεία του, παρέχοντας αδιάλειπτη υποστήριξη γύρω από κρίσιμα νομικά, οικονομικά και επιχειρηματικά θέματα, με ενημερωτικές και επιμορφωτικές  δράσεις που ενδυναμώνουν τον διάλογο και τη συνεργασία, ερευνητικό και επιστημονικό έργο και διεθνείς  συνεργασίες, που εξασφαλίζουν την κατανόηση των νέων συνθηκών και απελευθερώνουν τον δυναμικό και την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων.

Μέσα από την ιστορική του διαδρομή και τη διαχρονική του σχέση με κορυφαίους συνομιλητές από τη δημόσια, οικονομική και ακαδημαϊκή σφαίρα, ο Σύνδεσμος προσφέρει στα μέλη του ένα πλέγμα από σύγχρονες υπηρεσίες και εργαλεία.

Σε μία εποχή διαρκών προκλήσεων αλλά και σημαντικών προοπτικών, ο Σύνδεσμος παραμένει στο πλευρό των μεγάλων ή μικρότερων εταιρειών ανεξαρτήτου μορφής, συνδράμοντας στην απελευθέρωση του υψηλού δυναμικού και των ταλέντων που αντανακλά η ελληνική επιχειρηματικότητα

Εσείς Ρωτάτε-Εμείς Απαντάμε
Εσείς Ρωτάτε-Εμείς Απαντάμε

Ταχύτατη ανταπόκριση της νομικής και λογιστικής μας υπηρεσίας σε οποιοδήποτε ερώτημά σας

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Σεμινάρια πάνω σε άμεσου ενδιαφέροντος θέματα, καθώς και παρουσίαση όλων των νέων επιχειρηματικών προγραμμάτων

Επίλυση διαφορών
Επίλυση διαφορών

Διαμεσολάβηση για εξωδικαστική επίλυση διαφορών.

Ενημέρωση
Ενημέρωση

Δωρεάν αποστολή του μηνιαίου περιοδικού «Δελτίον», με αναλυτικές πληροφορίες, εστιασμένες σε τρέχοντα και φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας.

Εκπροσώπηση
Εκπροσώπηση

Δυνατότητα επαφής με εκπροσώπους της Κυβέρνησης και άλλων Φορέων, μέσω των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται σε μηνιαία σχεδόν βάση, με στόχο την προώθηση των αιτημάτων τους

Προβολή
Προβολή

Διοργάνωση εκδηλώσεων για την πρόβολη σας (παραχώρηση αίθουσας 100 ατόμων, διαφήμιση). Οικονομικός σχεδιασμός νέας, ελκυστικής ιστοσελίδας για την εταιρεία σας.