Πανεπιστημίου 16
2103620274

Συγχαρητήρια ΣΑΕ προς τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης

Αξιότιμον
κ. Γιάννη Δραγασάκη
Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης

Αξιότιμε Κύριε Αντιπρόεδρε της Κυβέρνησης,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και εγώ προσωπικά, σας συγχαίρω για την ανάληψη των καθηκόντων σας και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Το έργο που έχετε αναλάβει είναι δύσκολο και να είστε βέβαιος ότι ο Σύνδεσμός μας θα είναι συμπαραστάτης σας στην προσπάθειά σας όσο και της κυβέρνησή σας και σε όσα μέτρα λάβετε για την ανόρθωση της οικονομίας της χώρας.

Οι προσεχείς εβδομάδες θα είναι κρίσιμες.

Θα πρέπει να γίνουν πολλά, ώστε να τεθούν οι βάσεις για την εξάλειψη των χρόνιων παθογενειών της οικονομίας, όπως η καταπολέμηση της διαφθοράς, της φοροδιαφυγής και της φοροαπαλλαγής, η ενίσχυση της απασχόλησης και πάνω από όλα η έναρξη διαπραγμάτευσης με εταίρους και δανειστές της χώρας.

Ο Σύνδεσμός μας, μέλη του οποίου είναι ένας μεγάλος αριθμός υγιών επιχειρήσεων της χώρας, προσδοκά ότι η κυβέρνησή σας θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να ενισχυθεί η επιχειρηματικότητα και η πιστοληπτική ικανότητα των επιχειρήσεων, η μείωση της επαχθούς φορολογίας στις επιχειρήσεις, ιδιαίτερα στις μικρομεσαίες, η ενδυνάμωση του τουρισμού, των εξαγωγών και γενικότερα η τόνωση της εξωστρέφειας της οικονομίας.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος
Γεράσιμος Φωκάς

Σχετικές ενημερώσεις