Πανεπιστημίου 16
2103620274
13ο Annual Capital Link Sustainability Forum” 8/6/2023 – Divani Caravel

13ο Annual Capital Link Sustainability Forum” 8/6/2023 – Divani Caravel

Ο Σύνδεσμος ΑΕ|Ε για ακόμη μια χρονιά υποστηρίζει το

13ο Ετήσιο Capital Link Sustainability Forum με τίτλο «Χρηματοδότηση, Επενδύσεις & Βιώσιμη Ανάπτυξη»

που θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, στο Divani Caravel Athens Hotel.

Tο Συνέδριο, με τη συμμετοχή ανώτατων εκπροσώπων από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, και λαμβάνοντάς υπόψη τις νέες τάσεις αλλά ταυτόχρονα και προκλήσεις για τη Βιωσιμότητα, Χρηματοδότηση & Επενδύσεις θα καλύψει τα καίρια αυτά ζητήματα καθώς και πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται, που έχουν ως στόχο την εύρυθμη και ισότιμη λειτουργία της αγοράς με μακροπρόθεσμο όφελος τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για την κοινωνία γενικότερα.

ΠΑΝΕΛ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ
Από το εξωτερικό συμμετέχουν οι Ελληνοαμερικανοί επιχειρηματίες Dean Metropoulos & John Koudounis, οι οποίοι θα κάνουν μια εξαιρετικού ενδιαφέροντος συζήτηση  καθότι ειδικά ο κ. Κουδούνης θα αναφερθεί στο Calamos Antetokounmpo Global Sustainable Equity Fund που έκανε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης – NYSE ARCA.

To Συνέδριο κλείνει με την απονομή του “2023 CAPITAL LINK SUSTAINABILITY LEADERSHIP AWARD” στην κυρία Βασιλική Λαζαράκου, Διδ. Νομικής, Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Πρόσκληση
Ατζέντα
ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή-παρακολούθηση

Για πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις κυρίες:

Όλγα Μπορνόζη: [email protected], Βικτώρια Τσουκαλά: [email protected], Αθηνά Κοσμαδάκη: [email protected] ή καλέστε στο Τηλ: (+30) 210 610.9800

 

Σχετικές ενημερώσεις